Una nova edició de la Fira de Santa Teresa

Del 12 al 15 d’octubre s’està celebrant una nova edició de La Fira de Santa Teresa al Vendrell. Per tant, aquests dies estan tenint lloc diverses activitats on el producte gastronòmic Km.0 és el protagonista. Si passejes per la Fira podràs trobar-te La Rambla plena de stands alimentaris per fer-hi tastos pausats i també maridatges i tallers gastronòmics.

Gran acollida al maridatge de Terra i Taula

En aquest context, ahir a la tarda va tenir lloc el nostre “Maridatge de Terra i Taula”. Va ser una experiència única que va tenir una gran acollida! Són moltes les persones que van voler sumar-se a aquesta activitat i van poder tastar un aperitiu, tres degustacions salades i unes postres, tot amb el seu propi maridatge.

La Fira de Santa Teresa

Degustacions de proximitat

Les degustacions que es van poder tastar van ser les següents:

  • Tast d’oli Torclum Ona 2022-2023, distingit als Premis Gourmenials amb la prestigiosa medalla d’or als millors OOVE de Catalunya.
  • Llauneta de pop amb patata fumada, picada d’avellana La Trencadora i oli texturitzat Torclum a càrrec del Restaurant Vell Papiol, maridat amb vi Endogen Xarel·lo Blanc 2022 de Finca Mas Perdut.
  • Coca d’avellanes amb bolets, xoriço criollo i perles d’oli Torclum a càrrec del Restaurant Petit Bistrô, maridat amb vi Oníric Brisat Xarel·lo Vermell 2022 del Celler Entre Vinyes.
  • Brioche amb pa de Cal Badejo amb vedella i bolets amb oli Torclum a càrrec del Restaurant Ull de Llebre, maridat amb Vividors del Vi Garnatxa Negre 2022 de Vins l’Apical.
  • Croissant Camp de Tarragona amb garrofa i avellana La Trencadora de L’Obrador d’Oriol Rossell, maridat amb Cava Gran Reserva DO Major 2017 de Jané Ventura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *