Treballem per convertir els productes gastronòmics del Baix Penedès en un referent de qualitat i promocionar les marques d’aquí a tot el país.
Fer Comarca
L’objectiu principal del Terra i Taula es fer promoció, pedagogia i divulgació dels productes de qualitat de la nostra comarca i alhora crear un referent culinari i gastronòmic a través del conjunt de cuiners que conformen el grup.

Consum Responsable
Transmetre a la societat la informació i els valors del consum responsable i de temporada.
Fomentar la producció amb criteris ecològics i el respecte a l’entorn natural.
Compartir Gastronomia
Oferir formació a tothom que tingui inquietuds gastronòmiques a través de visites a les finques dels productors, enoturisme, receptes, tallers de cuina, tastos, etc.

Promocionar lo propi
Promocionar productors i cuiners a través de jornades gastronòmiques en que prengui protagonisme el producte de temporada que produeixen i elaboren.
Ser un Referent
Treballar perquè el Baix Penedès sigui un referent gastronòmic dins de la cuina catalana.

Anar més enllà
Treballar per promoure i estendre el producte en altres territoris, de la mateixa manera els cuiners no renuncien a cuinar amb productes de qualitat d’altres indrets.