Mary herrera – petit bistrô segur

Cuinera, autodidacta i creativa. Ja de petita tenia curiositat per la cuina, el mercat i els seus productes.
Dirigeix des de 1990 el Petit Bistrô Segur, sempre en constant evolució, anys cuinant, estimant aquest ofici, i sobre tot, els últims temps ficada de ple en el món del càtering, sempre personalitzat i a la mida dels seus clients. Els ha fet de tota classe, grans i petits, sempre enriquidors en materia personal.
Sense anar a cap escola, només amb els libres i una infinita curiositat és el que l´ha portat a la creació de moltes receptes, li agrada inventar, probar, experimentar, però sempre des de la tradició, amb productes de fàcil accés, quotidians en definitiva, posant-li molts colors i sabors a les seves creacions.
La decoració de taules i buffets, esmerar-se en els detalls, utilitzar els elements que ens dona la natura, acaben fent maridatge perfecte amb les seves presentacions.
Mary Herrera Petit bistro Segur

petit bistrô segur: una cuina feta amb molt amor.

Després de més de mitja vida dedicada a l´ofici, era el moment de donar un pas més enllà, tocava fer alguna cosa diferent però relacionada amb la cuina. De sempre ha llegit, sobre tot literatura gastronòmica, tota la que va anar caient a les seves mans les dues últimes décades, va ser la manera de compaginar aquest aprenentatge, amb el treball diari i la sort de ser mare, autèntiques filigranes, però que l´han reportat molta satisfació tot plegat.
Amb tanta feina feta, amb tants arxius fotogràfics fets dels seus plats, escriure un llibre enterament per ella, podria ser tota una aventura en un món que desconeixia per complert però que li va atraure de cop. Imaginat, pensat, sense dir res a ningú ho va fer, mans a l´obra, fill i agulla. No va ser fàcil, amb pocs medis, sense saber gaire, escrit en català, amb tota la dificultat que té la seva gramàtica, va nèixer Netejant Seitons.
Parlar del Petit Bistrô és parlar d’un petit i acollidor lloc de la costa daurada amb gairebé 30 anys d’històries, vivències i un sense fi d’enriquidores experiències…  És un lloc ‘viu’ on es nodreix de sabors, cançons, poesia, art, creativitat, color i sobretot… amor i passió pel que flueix de el ….El Petit Bistrô Segur, no és simplement un lloc on es preparen menjars sinó, un lloc on s’experimenta amb tots els sentits, on es per al temps i fins i tot es ‘cuinen paraules… a foc lent’…