JOSEP pascual – ull de llebre

La seva afició per la cuina va començar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, que és on li van ensenyar l’ofici. En total va estudiar-hi cinc anys: quatre de cuina i un any de pastisseria, més 400 hores de pràctiques fetes a la pastisseria Vilamajó de Cunit. Mentre estudiava ja treballava els caps de setmana en un restaurant familiar: la Font de la Parellada, a Albinyana.

Quan va acabar d’estudiar va entrar a treballar a Can Kildo, a Llorenç del Penedès, on va aprendre a portar una cuina que sobretot treballava el menú diari. Allí va aprendre a fer les compres.

Al cap d’un any va anar a treballar al Peixerot de Vilanova i la Geltrú, un restaurant que li va ensenyar tots els secrets de la cuina marinera. L’any següent vaig treballar a l’hotel Ra, a Sant Salvador, on va poder veure l’organització necessària en una cuina de 20 cuiners. Un any més tard va canviar de restaurant i va anar a treballar al restaurant El Bosc, a Banyeres. Un any abans d’obrir el seu restaurant va treballar a Cal Blay, a Sant Sadurní, on va aprendre com organitzar banquets i també noves tècniques de cocció.

Finalment va obrir el restaurant Ull de llebre, a la Bisbal del Penedès, on cada dia aprofitar el millor de cada un dels llocs on he estat.

ESSÈNCIA de la terra I PROXIMITAT

La cuina de l’Ull de llebre recull l’essència de la nostra terra i d’aquesta varietat de raïm cultivada al Penedès des de fa molt anys.

A partir del coneixement dels productes de la terra, sempre de primera qualitat, i de l’aplicació de les noves tècniques culinàries, us presentem una carta pensada per fer-vos viure una experiència gastronòmica ben agradable.

Esperem que pugueu trobar a cada glop i a cada mos tota la saviesa de diverses generacions i la nostra passió per la feina ben feta.