Ferran i Gemma – Sivill Milà

Som el Ferran Sivill i la Gemma Sivill,
cinquena generació de carnissers a El Vendrell.

Tots dos col·laborem a tancar el cercle en l’excelència de la carn de boví.
Controlant i decidint la producció del bestiar, aconseguint la millora continua en benestar i sostenibilitat. Perquè “la carn té molta memòria”.

Tot queda reflectit en LaNostrAngus i LaNostra, les dues marques de carn de boví que tenim. Llavors, fem l’especejament i la distribució a professionals d’arreu d’Europa des de la nostra instalació de El Vendrell.

Sivill Milà

A més, a la nostra vila donem servei al Mercat en una parada familiar centenària i a la botiga del carrer dels cafès on també arribem a la taula.

Complementem amb la millor carn, tant de boví a nivell internacional com de petits productors dins el nostre entorn, on entrem també amb el xai, cabrit i el porc ibèric i duroc.

Ens queda evolucionar dins la llarga tradició familiar, amb valors alimentaris i sempre amb l’aprenentatge continuu.

Un llegat que ens arriba i volem continuar amb il·lusió i entusiasme.

La carn ens porta en el camí de la terra a la taula.