Un petit gest que t’obre les portes a un món d’activitats gastronòmiques i culturals, descomptes en productes de qualitat i avantatges exclusius.

A Terra i Taula portem anys treballant per defensar i promoure els valors en què creiem: la qualitat, la diversitat, la sostenibilitat, la proximitat… Però no ho podem fer tot sols: necessitem la teva ajuda. Si et fas soci de Terra i Taula, contribuiràs a aconseguir que les nostres activitats arribin a més gent. A més a més, tindràs accés als avantatges exclusius per als nostres socis: invitacions, descomptes i altres beneficis.

per què fer-se soci

Uneix-te a la comunitat Terra i Taula.

Terra i Taula és un col·lectiu multidisciplinari que integra cuiners, restauradors, productors agroalimentaris, elaboradors, artistes i altres professionals que treballem al Baix Penedès. Estimen aquesta terra, creiem en el seu potencial i volem que tingui futur.

Amb el teu suport, podrem ampliar l’abast de les nostres activitats per donar a conèixer la gran riquesa d’aquest territori més enllà de les nostres fronteres. A més a més, estaràs contribuint a promoure un desenvolupament local sostenible i respectuós amb l’entorn.

També volem que gaudeixis de tot el que pot oferir la nostra comarca: productes agroalimentaris de qualitat, activitats gastronòmiques i culturals, i gent autèntica que comparteix els mateixos valors que tu i a qui li agrada gaudir de moments únics.