L’apadrinament de 2019 del col·lectiu Terra i Taula va a càrrec dels Lax’n’ Busto. Pel col·lectiu és un privilegi que aquest grup de la nostra comarca consolidat i reconegut per la seva qualitat musical arreu del país ens apadrini.

lax n busto

Creiem que com a col·lectiu, és a dir, com a grup de professionals que treballen en diferents àmbits, hem intentat transmetre la recerca de la qualitat i dels valors, amb la similitud d’un grup de música que amb diverses melodies, instruments i personalitats fan possible crear una peça que pretèn fer gaudir de l’experiència del qui l’escolta.

Tanmateix, com nosaltres ho fem amb els nostres productes, vins o elaboracions, que a més quan sumem esforços esdevé una experiència enogastronòmica rica i diversa.

Un luxe per nosaltres comptar amb el seu suport per un col·lectiu que camina des de finals del 2012. Volem agrair-los voler sumar-se en aquesta gran família diversa i felicitar-los pels nous projectes. Els seus projectes i la capacitat de reinventar-se en cada etapa ens anima a seguir creixent, reinventar-se i sobretot gaudir amb el que més ens apassiona, la gastronomia.