Pel nostre col·lectiu és un plaer i un honor tenir l’apadrinament d’un gran gastrònom del nostre país que al llarg de la seva trajectòria ha treballat per ficar en valor la gastronomia i producte de Catalunya.

Tanmateix, per nosaltres és també un any més una gran responsabilitat poder col·laborar amb un referent tan destacat de la gastronomia del nostre país. Per aquesta raó ens comprometem a seguir treballant dur aquest 2015 per promocionar i ficar en valor el nostre territori, el producte, gastronomia i professionals que la conformen sempre amb la base de la qualitat, el rigor i la passió com a eixos vertebradors.

Pere Palau

Com diu en Pep Palau, en diuen gastrònom a una persona que fa moltes coses diferents dins l’àmbit gastronòmic. A vegades com a agitador gastronòmic, a vegades de consultor i assessor i en d’altres d’organitzador o de tot terreny en esdeveniments gastronòmics.

És un dels referents de la cuina catalana actual. Va ser el creador del Fòrum Gastrònomic, impulsor i co-fundador del col·lectiu Osona Cuina. Ha dedicat part de la seva tasca professional a l’assessorament gastronòmic per diferents entitats, entre les quals destaca Turisme de Catalunya.

Completen el seu currículum múltiples participacions en conferències, docència a la Universitat i col·laborador diari de mitjans com Catalunya Ràdio.