Soraia Capdevila i Juan Antonio Mellado – Trucap

Soraia Capdevila Nadal, la petita de 3 germans nascuda a Organyà, poble molt arraigat al món de la tòfona i el bolet de la comarca de l’Alt Urgell (Lleida) sempre ha estat en contacte amb aquest sector ja que els seus pares i germans s’han dedicat desde sempre professionalment a la recolecció i posterior venta als intermediaris d’aquests productes.

La seva vida sempre ha estat lligada a la muntanya, i es una experta coneixedora dels productes que aquesta de manera natural ens pot aportar, sempre respectant el medi ambient i no fent una sobreexplotació dels recursos.

Trucap

Empresa familiar dedicada a la recolecció de trufa i bolets silvestres

Trucap es una empresa situada al Baix Penedès que es dedica principalment a la recolecció, manipulació i posterior distribució al sector de la restauració principalment de productes silvestres com són la tòfona i els bolets. A més a més compativilitzem aquesta tasca amb la distribució de productes gourmet i fruita o verdura de la millor qualitat posible.

La nostra empresa fou fundada a partir de una tradició familiar que es remonta a tres generacions de truficultors i boletaires. Principalment ens dediquem al sector silvestre pero actualment ja tenim en marxa alguna explotació de tòfona.