Rafel i teresa margalef – el molí de rafelet
En Rafel i la Teresa Margalef són la tercera generació de l’empresa familiar d’elaboració d’arròs. L’empresa està situada al cor del Delta de l’Ebre.
L’avi Rafel va començar l’any 1910 a cultivar arròs i entre 1935-1940, juntament amb el seu fill, varen construir un molí d’arròs de fusta i pedra, que actualment encara funciona.
Des de l’any 2002, comercialitzen l’arròs amb la marca “Molí de Rafelet”. A partir d’aquesta data comencen a elaborar arrossos de diferents varietats i sense mescles, seguint tots els coneixements que l’ha família ha anat adquirint al llarg dels anys.

Arrossaires des de 1910.
En l’actualitat, Molí de Rafelet elabora arrossos naturals i ecològics, assecats al sol, elaborats seguint el mètode familiar, envasats al buit i recent elaborats. Tot això fa que l’arròs Moli de Rafelet sigui més saludable, fàcil de cuinar, tingui menys temps de cocció, màxima frescor en l’envasat i màxima absorció de sabors i textura del gra. Les varietats d’arrossos naturals que produeixen són :
- Arròs blanc – bomba · marisma · bahia · carnaroli · especial sushi i gran reserva
- Arròs integral – bomba · marisma
- Farina d’arròs
El producte del Molí forma part de la denominació Reserva de la Biosfera i, des de l’any 2008, està catalogat com a Museu de l’arròs, on es realitzen visites guiades.