OrioL Rossell i maria Vidal – l’obrador

Va néixer al Vendrell el 20 d’octubre de 1974. Des de ben petit ja va treballar al forn dels seus pares, Ca l’Altet del Vendrell, un negoci al qual li falten 8 anys per a ser centanari i que ha passat de generació en generació. Sempre recorda fer les coques enramades abans d’anar a l’escola o treballar durant les diades assenyalades després de sortir amb els amics..

Ben aviat l’Oriol es va adonar que la passió que a ell el movia però no era el pa, sinó la pastisseria, per això va cursar els seus estudis a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (1996-2001). Des de llavors fins ara, com ell diu és un ‘autodidacta’ que s’ha anat formant cursant diferents especialitats a llocs tan diversos com l’Aula Chocovic, l’Escola Hoffman o l’Espai Sucre, i fent diferents estades en llocs tan remots com el Marroc.

L'Obrador

L’OBRADOR: UNA pastisseria artesanal de qualitat amb un gran ventall de textures, sabors i emocions.

L’Obrador neix l’any 2004 amb la il.lusió de qui té un projecte innovador entre mans.

El concepte de l’empresa és arribar allí on els Restaurants i Càterings no arriben, proporcionant la part dolça i oferint un producte artesà i innovador de màxima qualitat. El camí de L’Obrador és la recerca de l’excel·lència, respectant la terra i l’entorn que ens envolta, per això treballem amb productes locals i de proximitat.

Tenen respecte pel territori, la pastisseria clàssica, els productes i els gustos de la nostra memòria gustativa, elevant sempre l’essència del producte.