Josep rosell i rebeca ollé – finca mas perdut

Josep Mª va néixer el 18 d’Agost del 1994, tècnic enòleg i viticultor, jove emprenedor que sempre ha estat vinculat al món de la viticultura. Es la cinquena generació d’una família de viticultors on ell ha estat el responsable de fer un pas més i engegar un projecte més enllà del cultiu de la vinya. Des de l’any 2010 va començar a vinificar el raïm amb el qual tota la seva família a estat treballant tants anys.

Fins que a l’any 2015 aquest projecte va agafar més força i va fer un gir que juntament amb la seva parella Rebeca Ollé, tècnica enòloga nascuda el 30 de Setembre del 1986, elaboren uns vins donant-los un sentit especial, fent que la fusió del caràcter d’ells combinat amb el terrer on estan situades les seves vinyes, elaboren un producte singular, modern i amb una història rere de cada vi.

Mas Perdut no és un celler més, és una història, una il.lusió i passió de dues persones amb ganes de mostrar al món com són a través dels seus vins.

LOGO FINCA MAS PERDUT TZD copy

passió pel vi i la terra, entenent la viticultura de manera diferent: On la terra és un element viu i dóna la vida al cep.

Finca Mas Perdut neix al 2010 del neguit de la cinquena generació d’una família d’agricultors per elaborar els vins d’una manera singular, buscant al màxim l’expressió del paisatge i elaborar vins autèntics que representin un terreny, un clima, una filosofia i una manera d’entendre tant la viticultura com el vi.

Elaborant vins en terrenys calcaris, pobres de matèria orgànica amb poca profunditat. Respectant la naturalesa aportant biodiversitat i acompanyant-la, donant-li l’equilibri a la planta durant el seu cicle de vida. Treballant amb ceps vells, de varietats autòctones i gairebé perdudes, però tot i això aportant nous aires i utilitzant noves idees tant a la vinya com al celler per donar i extreure al màxim la personalitat als vins, per intentar que no tan sols que agradin sinó que al tastar-los arribin a transmetre mitjançant els sentits, una historia.