daniel mercader – campdelasort

Alegre, entusiasta, treballador i, sobretot, convençut per principis, en Daniel porta 12 anys embarcat en un projecte que no fa més que créixer i expandir-se dins la comunitat ecològica.

Emprenedor i Pagès per vocació, després d’anys vivint a la gran ciutat, retornà a les arrels, a Bonastre, per reprendre el camí dels nostres avantpassats amb un model clar que és perfectament capaç d’unir l’ètica, la viabilitat i el desenvolupament en un sol nom.

campdelasort

fRuita i verdura de cultiu ecològic.

Campdelasort ens dediquem al cultiu de verdura ecològica, així com a la comercialització de productes ecològics. Volem fer viable l’agricultura ecològica al nostre municipi/comarca, a fi d’oferir tant aliments saludables com una alternativa econòmica als pobles que no volen un desenvolupament industrial.

La pedagogia, la proximitat, el tracte i la qualitat son els nostres objectius, per aixo hem creat MercatBio, que es l’espia que ens permet comercialitzar directament i estar en contacte amb els nostres clients, alhora que ens permet donar visibilitat a la producció de proximitat. MercatBio te la seva primera Botiga al Mercat Municipal de Sitges.

Alguns dels cultius que realitzem no són rentables perquè son varietats tradicionals o recuperades, però és per aquest motiu que els fem: sinó ningú els faria. Això ens porta a poder degustar unes 20 varietats de tomàquet així com verdures poc comunes, com per exemple l’Espigall, el Colrave, el Bròquil Morat, la Col de Paperina….etc