Antoni Torrens – La Trencadora

Venim de l’avellana! Som una empresa d’àmbit familiar que des de El Rourell – Alt Camp, ens dediquem al conreu de l’avellaner i a la comercialització de fruita seca des de voltants de 1920. El nostre besavi l’Anton Basora va ser qui va engegar l’activitat, després amb el seu fill, qui fou cofundador conjuntament amb el seu gendre i també el nostre pare, de la societat Basora Comercial el 1987.

Avui nosaltres, els besnéts de l’Anton, juntament amb el nostre pare seguim amb la tradició.

Som la quarta generació, obrint la porta a nous temps amb la decidida intenció d’incloure, dins l’activitat de Basora, la comercialització de d’avellana com a producte acabat  tancant el cercle amb el nom  “La Trencadora”. Avellana crua, torrada, pasta pura, praliné, crema d’untar…

.

La Trencadora

L’avellana de qualitat des de 1920.

Aquesta instal·lació que dona nom al nostre projecte “La Trencadora” ha esdevingut la clau de volta per poder articular tot el nostre projecte empresarial; oferir producte sota comanda i d’alta qualitat amb traçabilitat des de la terra fins a taula, ja sigui la dels comensals o la dels restauradors – obradors de casa nostra.

Avellana acabada de trencar, torrar o passada pel molí, aquest és el nostre punt fort, oferint producte base d’alta qualitat per als vostres productes o plats acabats de fer.

Vinculació amb el territori i la natura, esforç i tradició, des de casa nostra us  oferim un producte de qualitat arrelat a la nostra terra.