Tasts d'Estiu Terra i Taula: La tòfona d'estiu

02jul6:30 pm8:00 pmTasts d'Estiu Terra i Taula: La tòfona d'estiu6:30 pm - 8:00 pm Vilamar, 30 43820 Calafell (Tarragona)

Vell Papiol

Detalls

Quines ganes teníem de poder tornar a organitzar activitats Terra i Taula! Hem estat prudents i de moment anirem a poc a poc organitzant esdeveniments petits fins que puguem tornar a la normalitat. Per això ens fa molta il·lusió poder anunciar el nostre primer “Tast d’Estiu Terra i Taula”. El primer d’un conjunt de tasts temàtics on cada vegada un producte serà el protagonista de la mà dels cuiners del nostre col·lectiu.

Aquest dijous el tast tindrà com a fil conductor la tòfona d’estiu de Calafell i del Montmell de Trucap. Una delícia de proximitat que cuinarà amb productes Terra i Taula en David Vernet i el seu equip del Vell Papiol. A més, per maridar el tast, en aquesta ocasió comptarem amb una selecció de vins de Finca Mas Perdut triada per l’ocasió.

Les places són limitades i el tast es farà a la terrassa interior del Vell Papiol a Calafell. No us ho perdeu que tornem amb moltes ganes de veure-us!

 

Tast el 2 de juliol de 2020 a les 18:30h fins a les 20:00h

Tema: Tòfona d’estiu (Trucap)
Celler: Finca Mas Perdut
Tasts: Vell Papiol

 

Compra el teu tiquet aquí!

Més

Hora

(Dijous) 6:30 pm - 8:00 pm

Localització

Restaurant Vell Papiol

Vilamar, 30 43820 Calafell (Tarragona)