Rebrot - Festa gastronòmica de primavera

30mar7:30 pmRebrot - Festa gastronòmica de primavera7:30 pm Carretera de Sant Vicenç, s/n, 43700 El Vendrell, Tarragona, Tarragona

Rebrot - Festa gastronòmica de primavera

Detalls

El col·lectiu Terra i Taula reprèn les activitats presencials després d’una aturada deguda a la situació sanitària. Les restriccions establertes per aquesta situació no permetia organitzar amb seguretat activitats gastronòmiques de mig o gran format tant pels assistents com pels mateixos integrants del col·lectiu.

Amb la nova situació i aprofitant l’entrada a una nova estació volem reprendre les activitats presencials. La primera activitat que es durà a terme serà la recuperació de l’acte que es celebrava anualment amb tots els integrants del col·lectiu per celebrar l’aniversari i alhora presentar les novetats i apadrinament.

Enguany a més arribarem als 10 anys de la presentació del col·lectiu, el 23 de novembre 2012 a Mas les Gralles de la Bisbal del Penedès.

 

Per tots aquests motius, aquest acte l’hem nomenat “Rebrot 2022 – Festa gastronòmica de primavera” que es celebrarà el 30 de març del 2022 a les 19:30 h a la Sala Entrevinyes del Celler Avgvstvs Forvm del Vendrell. Una manera simbòlica per celebrar l’entrada de la primavera, però també per poder tornar a recuperar les activitats gastronòmiques que van promoure el naixement d’aquest col·lectiu.

L’acte constarà d’un format tal com havíem fet en les darreres edicions, amb algunes novetats.

La primera part serà una presentació de les innovacions i nous productes sorgits dels integrants del grup. També s’explicarà l’agenda d’activitats programades pel primer semestre, amb novetats i recuperació d’activitats dutes en el passat.

Es presentarà l’apadrinament del col·lectiu pels mesos vinents. Un apadrinament sorpresa que pretén tornar a l’origen del col·lectiu amb els valors dels inicis.

Com no podría ser d’una altra manera tots els integrants del col·lectiu prepararem un tast creat per l’ocasió on trobarem un ventall de degustacions elaborades amb els productes del col·lectiu i amb la temàtica de la primavera (rebrot). Totes les degustacions seran harmonitzades amb els seus respectius vins de tots els cellers que conformen el grup.

 

La degustació estarà formada:

Assortiment de pans de Km 0 elaborats per Cal Badejo.

 

Dos entrants,

Tartaleta d’arròs amb vieira d’or del restaurant Petit Bistrot Segur

Torrada mediterrània de sardines, verdures i herbes de temporada de l’Obrador de l’Oriol Rossell

 

Dos plats principals,

Molls, galeres cuits a la papillote amb faves repelades, espàrrec blanc, fonoll i vi blanc restaurant El Vell Papiol

Galta de vedella amb Ratafia, cigrons i espàrrecs de marge restaurant Ull de Llebre

 

I finalment unes postres gelades,

Terrina de crema gelada d’avellana i garrofa de Real Ice de Jordi Guillem

 

El maridatge constarà de 6 vins per cadascun dels plats dels Cellers Jané Ventura, Sicus Terrers Mediterranis, Can Marlès, Un Sol Cel, Mas Perdut i Avgsvts Forvm.

 

També alguna sorpresa de tast de producte de les novetats sorgides pels productors. Els productes utilitzats per l’elaboració del menú seran els dels productors del col·lectiu:  La Trencadora, Molí de Rafelet, Camp de la Sort, Trucap, Torclum, Verol obrador ecològic i Cal Camat.

 

Com a novetat a l’acte també hi trobarem una Taula de Productes de KM0 amb tots els productes i vins que es degustaran durant l’acte per tal de poder continuar gaudint del consum de proximitat a casa.

 

Les places seran limitades. El preu de l’acte és de 40€.

Només amb reserva prèvia al correu electrònic info@terraitaula.cat

 

Benvinguda primavera! Comença el rebrot!

 

INFORMACIÓ:

Rebrot 2022 – Festa gastronòmica de primavera

Dia i hora: Dimecres 30 de Març a les 19:30h

Lloc: Celler Avgvstvs Forvm del Vendrell

Preu: 40 €

Activitat només amb reserva prèvia a info@terraitaula.cat

Més

Hora

(Dimecres) 7:30 pm

Localització

Celler Avgvstvs Forvm del Vendrell

Carretera de Sant Vicenç, s/n, 43700 El Vendrell, Tarragona, Tarragona