Un any més participem als maridatges Musicals als jardins del Museu Pau Casals amb els productes i vins del col·lectiu Terra i Taula. Les degustacions de la mà dels nostres cuiners i cuineres.
Aquest any els maridatges es faran el proper dia 30 de juliol i 1 d’agost. Reserva prèvia a:
tel. 977.68.42.76 o museu@paucasals.org
Preu: 22€
Hora: 20h.

Algunes de les elaboracions que han creat els nostres cuiners/cuineres son:
Restaurant Ull de Llebre de La Bisbal del Penedès:
Hamburguesa vegetal de verduretes Campdelasort i pa d’avellanes La Trencador fet per Cal Badejo.
Celler: Sicus
Vi: Escumós

Restaurant Petit Bistrô Segur de Calafell:
Galeta de nous i orenga amb seitó marinat, crispetes carmelitzades i perles d’oli d’oliva Torclum.

Celler: Avgvstvs Forvm
VI: Xarel.lo vermell

Restaurant Vell Papiol Calafell Platja:
Llauna de peix espasa en escabetx, pesto vermell, alberginia Campdelasort i caviar de pebrot.

Celler: Un Sol Cel
Vi: Voraviu ’17 Macabeo 100% ( vi blanc )

Restaurant Lo Mam El Vendrell:
Cremós de fesols de Cal Camat, xapadillo d’anguila fumada a la brasa i oli d’oliva Torclum amb vinagreta de cítrics i herbes Forvm.

Celler: Mas Perdut
Vi: Endogen Xarel.lo ( vi blanc )

L’Obrador d’Oriol Rossell El Vendrell:
Croissant de nous, mel i mató.

Celler: Jané Ventura
Cava: DO
