Un any més participem als maridatges Musicals als jardins del Museu Pau Casals amb els productes i vins del col·lectiu Terra i Taula. Les degustacions de la mà dels nostres cuiners i cuineres.

Aquest any els maridatges es faran el proper dia 30 de juliol i 1 d’agost. Reserva prèvia a:

tel. 977.68.42.76 o museu@paucasals.org

Preu: 22€

Hora: 20h.

Algunes de les elaboracions que han creat els nostres cuiners/cuineres son:

Restaurant Ull de Llebre de La Bisbal del Penedès:

Hamburguesa vegetal de verduretes Campdelasort i pa d’avellanes La Trencador fet per Cal Badejo.

Celler: Sicus

Vi: Escumós

Restaurant Petit Bistrô Segur de Calafell:

Galeta de nous i orenga amb seitó marinat, crispetes carmelitzades i perles d’oli d’oliva Torclum.

Celler: Avgvstvs Forvm

VI: Xarel.lo vermell

Restaurant Vell Papiol Calafell Platja:

Llauna de peix espasa en escabetx, pesto vermell, alberginia Campdelasort i caviar de pebrot.

 

Celler: Un Sol Cel

Vi: Voraviu ’17 Macabeo 100% ( vi blanc )

Restaurant Lo Mam El Vendrell:

Cremós de fesols de Cal Camat, xapadillo d’anguila fumada a la brasa i oli d’oliva Torclum amb vinagreta de cítrics i herbes Forvm.

Celler: Mas Perdut

Vi: Endogen Xarel.lo ( vi blanc )

L’Obrador d’Oriol Rossell El Vendrell:

Croissant de nous, mel i mató.

 

Celler: Jané Ventura

Cava: DO