La Roser Deulofeu amb les ganes de seguir innovant  ha creat una melmelada amb Calçot del Montmell amb vinagre Cabernet Sauvignon de Forvm. El col·lectiu Terra i Taula volem felicitar-la per las empenta, la creativitat i la passió que fica en totes les melmelades i per la iniciativa de sempre estar experimentant amb el producte de qualitat de la nostra comarca! Us recomanem gaudir d’aquesta melmelada i de la resta de gammes, no us deixaran indiferents! Vols saber-ne més? Aquí us deixen l’enllaç al seu web

melmelada de calçot i vinagre forvm

-Article Espai Cal Lluc sobre la Melmelada-

Tradició mana i ara és el moment de presentar aquesta melmelada d’un producte d’aquesta terra amb epicentre a la ciutat de Valls, capital de l’Alt Camp i capital del calçot.
S’ha elaborat amb dos ingredient imprescindibles per fer una deliciosa calçotada dolça: els calçots d’en Jaume Solé, membre de Terra i Taula del Baix Penedès, i considerat el millor cultivador de calçots de la IGP CALÇOT de Valls d’aquest any.
I d’altra l’excel·lent vinagre agredolç FORVM Cabernet Sauvignon de les bodegues AVGVSTVS que dona el contrapunt punxant a la suavitat del calçot, esdevenint una melmelada ideal per acompanyar una bona carn a la braça, o un llom a la sal, o un peix al forn. Prova-la  i repetiràs! Que aprofiti!”

Calçots de Valls Cal LLucVinagre FORVM cs d'AVGVSTVS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X