Primer de tot tots els integrants del nostre col·lectiu us volem desitjar unes bones festes de Nadal!

Durant el Nadal és un moment per gaudir del producte, vi i gastronomia durant les nostres celebracions. Des del col·lectiu volem fer palès que aquests dies de festa també és un bon moment per reivindicar el Baix Penedès més gastronòmic per aquesta raó us recomanem que cuineu i beveu amb els productes del col·lectiu. A més, aquest any ens podeu fer arribar les fotografies  amb els nostres productes amb el hashtag #tastobaixpenedès i entrareu en un sorteig que tindrà lloc el 7 de gener. Animeu-vos a participar i reivindiqueu les taules de Nadal amb els nostres VINS, CAVES, PRODUCTES, TURRONS i ELABORACIONS dels nostres integrants!

productes 2on aniversari

Recomanacions per aquest Nadal:

– Aquest Nadal vols regalar Terra i Taula i Baix Penedès? L’obrador Pastissers ha preparat un packs en els quals hi trobareu un bon sortit de productes del territori. En aquest enllaç hi trobareu el llistat de lots. Regala Gastronomia!

– Torclum Experiences: Aquest Nadal pots gaudir de les Experiences i dolços elaborats amb un dels productes del nostre territori, Oli Verge extra. Tota la informació en aquest enllaç. I si encara no has comprar oli verge extra ara el trobareu sense filtrar.

– Restaurants: Els restaurants Ull de Llebre i El Bosc estan oberts per festa, consulteu les seves pàgines per rebre tota la informació.

– Vins i caves: Aquest Nadal no dubtis i compra els nostres vins! Visiteu i passeu per les botigues dels cellers!

Us desitgem unes bones festes i un bon any nou!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X