Vell Papiol finalista millor restaurant visitat 2015 per l’Acadèmia Gastronomia de Tarragona

L’equip de Terra i Taula vol felicitar al restaurant Vell Papiol i família per reconeixement a la seva feina. Us deixem amb l’article extrat de la web

Durant el 2015 vam rebre la visita de la Acadèmia de la Gastronomia de Tarragona que es reuneix mensualment en diversos restaurants per fer les seves trobades per gaudir, parlar i difondre la gastronomia de la província de Tarragona.  Cada any elegeixen en una primera fase 3 restaurants finalistes. Aquest passat dijous 19 de maig va tenir l’entrega de Premis, en què finalment vam quedar com a finalistes guanyant en aquest cas el company restaurador de Cambrils, el restaurant Miramar. L’altre finalista el Restaurant Casa Montero d’Amposta. Com a restaurant estem molt orgullosos en ser seleccionats per participar a la final i rebre aquesta distinció per part d’acadèmics que estimen la bona taula i alhora són bon coneixedors de la gastronomia i de bon producte.

Com a restaurant seguirem treballant per oferir un bon producte, una cuina artesana i amb passió amb un tracte familiar i proper.

13265997_10154180448296703_2508195448866311695_n


comenta-ho






Relacions
Connexions