Torclum Experiences, millor producte Fira Orígens 2014

Torclum millor producte Fira Origens

Aquest dissabte 15 de novembre durant la Fira Orígens en Jordi Pascual i l’Ester Montoya d’ Oli d’oliva Verge Extra Torclum han guanyat el premi al millor producte de la Fira Orígens 2014 pel producte Torclum Experiences.

La FIRA ORÍGENS d’Olot  és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes. Durant dos dies és un punt de trobada de productors agroalimentaris de qualitat i amants del bon producte català.  Durant aquesta edició s’ha creat el premi Millor producte de la Fira Orígens 2014 i Torclum ha presentat a concurs la seva nova proposta Torclum Experiences que constava de 3 productes en què l’oli verge extra elaborat per Torclum és el protagonista:

Macaró d’oli d’oliva Verge Extra elaborat per Oriol Rossell (Obrador Pastissers)

Polvoró d’oli d’oliva Verge Extra elaborat per Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam)

Trufa xocolata  “Pa amb oli Verge Extra i xocolata” elaborada per Cinthia Branco i David Vernet (Restaurant Vell Papiol)

Stand Torclum Fira Origens

Des del nostre col·lectiu ens alegrem d’un nou èxit d’un dels nostres integrants gràcies a la col·laboració de la resta de companys. Quan ens vam formar com a grup un dels objectius era ficar a disposició els coneixements de cadascun dels sectors a favor dels altres. La fusió cuiner i productor ha esdevingut un èxit clar avui, en què sumat esforços i passió és pot reivindicar el millor producte i el nostre territori. Avui un cop més hem reivindicat el Baix Penedès més gastronòmic i els professionals que intervenen per esdevenir un punt de referència gastronòmic basat amb la qualitat, el bon producte i perquè no? la innovació.

Felicitats Jordi i Ester! Per nosaltres teniu el millor oli ver extra de tots però ara s’ha fet palès que també és l’oli més gastronòmic!!

Jordi Pascual a Fira Orígens

 

 

 

 

 


comenta-ho


Relacions
Connexions