Aquest passat dimarts vam assistir al magazín ” Anem de Tarda” presentat per Goyo Prados de Ràdio 4-RNE per parlar de la Garrofa i de com la treballem al nostre col·lectiu. Vam ser convidats per la Ruth Troyano periodista que cada setmana apropa als oients aspectes gastronòmics, productes agroalimentaris o del món del vi a través de diversos protagonistes d’arreu del territori.
Estem molt contents d’haver tingut l’oportunitat d’apropar a una ràdio escoltada a tot Catalunya un dels productes més estimats pel col·lectiu, la GARROFA. Tanmateix tenir l’oportunitat de donar a conèixer el nostre col·lectiu i la feina que fem per difondre la cultura gastronòmica de la nostra comarca. Us recomanem escoltar la secció però sobretot si sou amants de la comarca i dels seus productes que ens ajudeu a compartir i a difondre aquest producte. Visca la GARROFA!
Degustacions que ens van acompanyar al programa:
Formatge de cabra amb garrofa de la Formatgeria Marvall
Melmelada de taronja amarga amb garrofa de Cal Lluc
Pa de pessic de garrofa, ametlla i oli Torclum elaborat per Vell Papiol.
Us deixem l’enllaç de la gravació en aquest Link
I algunes imatges del moment