Terra i Taula creant l’entrant per la 25a Nit de l’Empresa de l’ADEGP

13076976_1327286913964469_8882107649615462814_n

El nostre col·lectiu serà present amb un plat proposat pels nostres cuiners al sopa de la 25a Nit de l’empresa organitzada per l’Adegp

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha confirmat la seva assistència a La Nit de l’Empresa. La gala anual de l’ADEPG tindrà lloc al Melià Sitges, divendres 29 d’abril.

13100874_1327287290631098_8559537696451513387_n

Aquesta serà la 25a edició de La Nit de l’ADEPG. L’esdeveniment aplegarà prop de 400 participants, entre empresaris i directius i representants polítics i institucionals. El guió de l’acte conté la proclamació i entrega dels Premis ADEPG, el premi Estela Dona Emprenedora (Dones d’Empresa), el premi al Jove Emprenedor (Joves d’Empresa) i el Premi Anxanet. El palmarès dels guardons estarà encapçalat pel Gran Premi ADEPG, que designarà l’Empresa de l’Any.

La principal novetat de la 25a Nit de l’Empresa serà el menú gastronòmic, que donarà el major protagonisme a elaboradors de l’entorn i tindrà molt en compte alguns dels productes més genuïns i pròxims.

El nostre entrant és: Caneló vegetal de bonítol, sardina i cigrons

13092158_1327287223964438_6657263620666243339_n

Agenda

· Data: divendres 29 d’abril
· Hora:
A partir de les 20h
· Lloc:
Hotel Melià, Sitges
· Inscripció:
66 € (+ IVA)


comenta-ho






Relacions
Connexions