Terra i Taula a debat

Dintre d’uns pocs dies farà 3 anys que vam iniciar aquest projecte amb il·lusió i amb ganes de reivindicar la nostra comarca i el seu potencial gastronòmic dins del nostre àmbit territorial però també de Catalunya. Creiem i continuem treballant per poder mostrar a través de les nostres activitats de caire divers la riquesa i la importància del que molts cops hem anomenat el Baix Penedès Gastronòmic i d’alguns dels professionals que fan que aquest concepte estigui lligat a la qualitat, a la innovació i l’esforç. Amb l’esforç de tots els nostres integrants hem construït un projecte que dia a dia creix amb noves propostes i el més important, amb noves persones que volen acompanyar-nos i descobrir les virtuts gastronòmiques de casa nostra. Ho hem aconseguit gràcies a tots els que ens han fet confiança venint als nostres actes i a les mans de cadascun de nosaltres. Potser una part de l’èxit ha estat aquest únic binomi professional-societat que ha permès que Terra i Taula segueixi amb una bona salut en uns temps que hem vist néixer moltes idees i morir en poc temps.

 

En aquest temps són diversos els articles de persones properes que han opinat sobre el nostre col·lectiu, des de la Gemma Urgell amb “Més Llum al Baix Penedès” en els inicis,  Frederic Porta a Les 4 fonts amb “Tastar el Baix Penedès” (enllaç ja no existeix), passant més tard pel Miquel Caselles amb “Terra i Taulat, identitat baix pendesenca”, Josep Mèlich amb el seu article “No tot és tan negre” i la darrera entrada amb Jaume Casañas i el seu article “Els Terra i Taula”.

A tots ells també els hi volem agrair les seves paraules i les seves opinions perquè ara més de les grans notícies i els debats que sorgeixen a nivell nacional també és molt necessari els debats per construir el nostre àmbit territorial més proper.

jaume casañas


comenta-ho


Relacions
Connexions