Què hi ha darrere d’un plat?

Per aquest mes de març Terra i Taula us proposem una Xerrada i col·loqui amb tast de producte i maridatge de vins envers la pregunta “Què hi ha darrere d’un plat?”

L’objectiu d’aquesta activitat és reflexionar entre tots els assistents sobre la importància del treball , l’esforç, el temps i les persones involucrades que trobem  darrere d’un plat acompanyat amb una copa de vi.

El compromís del productor per aconseguir un producte gastronòmic de qualitat, la sensibilitat del cuiner per transmetre l’essència del producte en el seu plat, i finalment la recerca de l’harmonia amb el vi a través de l’enòleg són una petita mostra inicial del que podem trobar en un plat i un vi i en què volem aprofundir tots plegats.

Terra i Taula creiem que per introduir-se i reflexionar sobre aquesta qüestió la millor opció és ficar-ho en pràctica. Per aquest motiu el tast estarà compost per 4 degustacions acompanyades per un vi cadascuna. Durant la degustació hi haurà les explicacions del productor respecte la matèria prima, del cuiner respecte l’elaboració, i de l’enòleg respecte el  maridatge dels vins.

L’acte  s’ubicarà a la sala Entrevinyes del celler Avgvstvs Forvm de Sant Vicenç de Calders. Aquest és  un lloc idíl·lic per establir conversa amb productors, enòlegs i cuiners per conèixer el Baix Penedès més gastronòmic.

Informació de l’activitat:

Dia:  Dimarts, 19 de març

Hora: 19.00h

Preu: 15 €

Lloc: Sala Entrevinyes, Cellers Avgvstvs Forvm
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell

Places limitades / només amb reserva prèvia:

 info@terraitaula.cat o per telèfon al 977 666 910 (Celler)

foto entrevinyes


comenta-ho






Relacions
Connexions