Presentació dels quatre maridatges que trobarem en l`activitat “Que hi ha darrere d`un plat?”

Aquest proper 19 de març a les 19:00h, Terra i Taula té la satisfacció juntament amb tots vosaltres de poder gaudir de la sala Entrevinyes del celler Augustus Forum, en  la que s`hi podran degustar quatre diferents maridatges especificats a continuació:

foto entrevinyes

 

Primer maridatge:

Plat/Cuiner:

Coulant d´Oli d´Oliva Torclum i escuma de Bonítol en escabetx de vinagre Forvm Chardonnay  Jordi Guillem – Restaurant Lo Mam ( Segur de Calafell )

Productre/Productor:

Oli d’oliva verge extra  Jordi Pascual – Torclum (La Bisbal del Penedès)

Maridatge/enòleg: 

Avgvstvs Xarel·lo 2011 Enric Roca – Avgvstvs Forvm (El Vendrell)

Tast plat Augustus i Torclum 019 (640x405)

 

Segon maridatge:

Plat/ Cuiner:

Milfulles de galtes de vedella i calçot amb reduccií de vi negre Josep Pascual – Restaurant Ull de Llebre (La Bisbal del Penedès)

Producte/Productor:

Calçots  Jaume Solé – Calçot del Montmell (La Joncosa del Montmell)

Maridatge/enòleg:

Garrut Massimo Marchiori – Partida Creus (Bonastre)

 

Tercer maridatge:

 Plat/ Cuiner:

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre David Vernet- Restaurant Vell Papiol (Calafell)

Producte / Productor:

Ous i espinacs ecològics Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre)

Maridatge / enòleg:

Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature” Xavier Vidal – Jané Ventura (el Vendrell)

Ou a baixa temperatura

Quart maridatge:

Plat/Cuiner:

Pastís gratinat de verdures i formatgeamb oli d’alfàbrega Jordi Martínez – Restaurant El Bosc (Banyeres del Penedès)

Producte/Productor:

Formatge artesà Joan Martí- Formatgeria Marvall ( El Vendrell)

Maridatge/enòleg:

Sicus Xarel·lo vermell 2011 Eduard Pié-Sicus (Bonastre)

Furgofell 2013 i oli i terra i taula 037

I per acabar tal com mana la tradició, la Crema catalana de Sant Josep.

Crema catalana de Sant Josep

Preu: 15€

Dimarts 19 de març de 2013 a les 19:00h

Reserves a: info@terraitaula.cat o al telèfon 977666910


comenta-ho






Relacions
Connexions