Participació al Fòrum Gastronòmic i Fira Hostelco

En la darrera edició de la Fira Hostelco i Forvm Gastronòmic hi van participar alguns dels nostres integrants.

Cellers Avgvstvs Forvm : Els que es van apropar als seu stand van poder conèixer i descobrir els seus vins i vinagres elaborats al Celler de Sant Vicenç de Calders.

fòrum_gastronomic

– Oli d’Oliva Verge Extra Torclum: L’oli del Baix Penedès també hi va ser present de mans del Jordi i l’Ester. Els asssitents van poder tastar i gaudir de l’oli verge extra d’oliva arbequina de la DOP Siurana.

20141020_120518

A més en el seu stand s’hi podien tastar tres elaboracions elaborades per Oriol Rossell, Jordi Guillem i David Vernet amb els Macarons d’oli, la gominola d’oli i la trufa de xocolata, pa i oli respectivament.

trio oli

També des del col·lectiu estem molt satisfets perquè aquests tres productes conjuntament amb la llauna en miniatura de l’oli Torclum han estat escollides com a productes curiosos i interessants per la Guia Repsol. La Guia Repsol és una guia gastronòmica i de restaurants regulada per l’Acadèmia de Gastronomia. Podeu veure les fotografies fetes pels seus responsables al seu compte de Flickr dedicada a la Fira.

– Jordi Guillem Finalista com a Cuiner de l’any 2014:

Jordi Guillem esdevé un dels millors cuiners del 2014 del país. Podeu veure l’article aquí.

20141020_141553

 

 

 

 

 

 

 

 


comenta-ho






Relacions
Connexions