Aquest passat 24 i 25 d’octubre una part dels nostres integrants van participar en diverses activitatsm tastos i propostes gastronòmiques durant la segona edició de l’Enremada la qual té com aobjectiu promocionar la Coca Enramada, la gastronomía i els productes del Baix Penedès.
4 integrants del col·lectiu hi van participar:
– Roser Deulofeu amb Mermelades Cal Lluc
– Oriol Rossell amb l’Obrador Pastissers
– Joan Martí de la Formatgeria Marvall
– Jordi Martínez del Restaurant El Bosc
– Daniel Mercader de Camp de la Sort (Ingredients de les coques Oriol i de les melmeades de verdures)
Activitats dutes a terma:
1. Maridatge entre els exquisits formatges Marvall i les melmelades de Cal Lluc. Des de el formatge de garrofa maridat amb la melmelada de maduixa amb garrofa fins el formatge al cava amb la melmelada de raïm, tot un repte per als gustos i una recuperació imaginativa dels productes de la terra.
2. Tast de les coques enramades dolces. La base va ser feta pel pastisser de l’Obrador, l’Oriol Rossell. Sobre hi havia melmelada de ceba, els brotons ecològics del Daniel Mercader del Camp de la Sort i el toc de color per una melmelada de pebrot, una, i de tomàquet, l’altra.
3. Taller de Cuina amb Jordi Martínez. amb la coca enremada deconstruida.
4. Taller de Coques amb Oriol Rossell, un gran elaborador de les tradicionals coques amb productes de territori.
Us deixem algunes fotografies dels actes: