Noves melmelades de pinyol de la Roser de Cal Lluc

La Roser Deulofeu de Melmelades de Cal Lluc ha elaborat dues noves melmelades de pinyol i temporada. Us recomanem provar-les i gaudir del Baix Penedès més dolç.

Us deixem l’article de la pagina web de Cal Lluc:

Acabem d’elaborar dues melmelades sensacionals. L’any passat les vàrem començar a fer i aquest any les hem millorat introduint ingredients màgics que donen al paladar uns registre de gustos indescriptibles.

espai-cal-lluc-melmelades-de-pinyol-nespres-i-cireres-det

Collits en el moment de la seva maduresa, directament d’uns nesprers de l’horta dels nostres veïns, la Dolors i el Joan, els nespres s’han tallat per la branqueta que els sosté, d’aquesta manera no perden els contingut ni l’essència en el procés d’elaboració de la melmelada.

Si a la sensualitat del nespra, de vibracions autènticament primaverals, i a la cura en el procés de collir-los, li afegeixes el toc màgic de Cal Lluc, tens una melmelada que acaba desencadenant guspires al paladar i reproduint, en tots els seus registres, l’autèntic sabor de la fruita madura acaba de collir de l’arbre.

espai-cal-lluc-melmelades-de-pinyol-nespres-i-cireres-det

La cirera, un fruit de per si ja amb unes qualitats passionals intrínseques, tant pel seu color vermell intens, la seva forma arrodonida i brillant o el gust penetrant , cobra una intensitat espectacular elaborada per les mans de la Roser Deulofeu amb ingredients secrets, i no tant secrets, com el toc màgic d’anís que converteixen aquesta melmelada en una elegància degustativa excepcional.

Són dues melmelades que acompanyen el ritme de la primavera.  Li confereixen una energia especial en harmonia amb el despertar dels sentits a la natura.

cirera-torrada-01

Les melmelades són en una proporció del 70% de fruita i un 30% de sucre integral de canya ecològic.

Us aconsellem no tastar-les, caureu en el parany de repetir.

CCPAE


comenta-ho


Relacions
Connexions