Nou any, noves propostes

Encetem nou any i des de Terra i Taula creiem que la millor manera de contribuir a que aquest 2013 sigui diferent i millor és farcint-lo de noves activitats, receptes, articles, tallers, etc.

Les jornades de l’oli Torclum ja s’han acabat, i ens han permès conèixer amb més profunditat el món que envolta les oliveres, el seu fruit i el seu resultat final: l’or líquid.

Amb aquest nou any que tot just encetem i ja de ple a l’hivern ens endinsarem en la temporada dels calçots de la mà del Calçot del Montmell i el seu productor Jaume Solé, que ens desvetllarà alguns dels seus secrets i curiositats del conreu d’aquesta ceba dolça tant nostrada. Els cuiners ens ensenyaran que a banda de la popular calçotada, existeixen infinitat de possibilitats culinàries per aquesta ceba tant nostra. I tot plegat anirà maridat amb els vins seleccionats específicament per a cada elaboració, tenint en compte potenciar i poder gaudir al màxim dels aromes i sabors de tot plegat.

Que ningú es pensi que aquí s’acaba tot. Ans al contrari això no ha fet més que començar, hi ha molt més per descobrir. Terra i Taula té molt per oferir, alhora que també desitja rebre propostes per tal de poder satisfer al màxim totes les inquietuds.

Esperem doncs que tinguem un 2013 deliciós !

Productes Terra i Taula


comenta-ho






Relacions
Connexions