Melmelada de Calçot del Montmell i vinagre Forvm elaborada per Cal Lluc

La Roser Deulofeu amb les ganes de seguir innovant  ha creat una melmelada amb Calçot del Montmell amb vinagre Cabernet Sauvignon de Forvm. El col·lectiu Terra i Taula volem felicitar-la per las empenta, la creativitat i la passió que fica en totes les melmelades i per la iniciativa de sempre estar experimentant amb el producte de qualitat de la nostra comarca! Us recomanem gaudir d’aquesta melmelada i de la resta de gammes, no us deixaran indiferents! Vols saber-ne més? Aquí us deixen l’enllaç al seu web

melmelada de calçot i vinagre forvm

-Article Espai Cal Lluc sobre la Melmelada-

Tradició mana i ara és el moment de presentar aquesta melmelada d’un producte d’aquesta terra amb epicentre a la ciutat de Valls, capital de l’Alt Camp i capital del calçot.
S’ha elaborat amb dos ingredient imprescindibles per fer una deliciosa calçotada dolça: els calçots d’en Jaume Solé, membre de Terra i Taula del Baix Penedès, i considerat el millor cultivador de calçots de la IGP CALÇOT de Valls d’aquest any.
I d’altra l’excel·lent vinagre agredolç FORVM Cabernet Sauvignon de les bodegues AVGVSTVS que dona el contrapunt punxant a la suavitat del calçot, esdevenint una melmelada ideal per acompanyar una bona carn a la braça, o un llom a la sal, o un peix al forn. Prova-la  i repetiràs! Que aprofiti!”

Calçots de Valls Cal LLucVinagre FORVM cs d'AVGVSTVS


comenta-ho


Relacions
Connexions