Maridatges musicals Vil·la Casals 2018

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música.

Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador i el forn artesà Cal Badejo, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Forum, Finca Mas Perdut i Un Sol Cel.

Els maridatges, que aquest any arriben a la setena edició, seran maridats pel grup Jazzu, format per David Chueca Folch (guitarra), Sonia Linares Berroy (veu) i Lluís Sieiro (bateria) que s’endinsen al gènere Nu-Jazz amb tocs de Chill-Out, Soul i Rhythm & Blues, desenvolupant una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat musical.

Els maridatges es realitzen al jardí del Museu Pau Casals, en un entorn immillorable, elegant, sensible i que té tots els ingredients per passar una vetllada gastronòmica i musical fantàstica. No us quedeu sense plaça. Feu ja la vostra reserva!

Juliol: 31 / Agost: 2

Horari: De 20:00 a 21:30h

Preu: 22 euros

Places limitades. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977684276 o per c/e museu@paucasals.org

 

dav


comenta-ho






Relacions
Connexions