La cuina de l’oli

La cuina de l’oli

Taller de cuina de les Jornades Gastronòmiques de l’oli Novell de Torclum

 Dia: 11 de desembre

Hora: 18h

Durada: 2 hores

Preu: 12 € per persona

Data límit reserva: Activitat només amb prèvia reserva fins dilluns 10 de desembre a Aplitec  (977 66 34 66)

Lloc: Aula de Formació Aplitec. C/ Albinyana 31-33 – local 2 – El Vendrell

Més informació: info@terraitaula.cat o a l’Aplitec

Primera part:

Tast d’oli novell Torclum:
A càrrec del productor Jordi Pascual de Torclum que ens farà un tast professional d’oli novell per identificar les notes aromàtiques i característiques principals d’un oli extra verge.

Segona Part:

Taller de cuina: Taller de Cuina a càrrec dels cuiners Terra i Taula, Jordi GuillemJosep Pascual i David Vernet.
Abans de començar a fer els plats us ensenyarem les tècniques culinàries bàsiques d’olis aromatitzats que utilitzarem desprès als plats.

Entrants, peixos, carns i postres que explicarem i elaborarem in-situ amb diversos ingredients dels productors de Terra i Taula:

  • Carpaccio gamba/llagostí  amb fonoll fresc i oli de sàlvia.
  • Mescla d’amanides dels nostres productors amb formatge de cabra del Vendrell aromatitzat amb oli de romaní i all.
  • Bacallà confitat amb amb pil –pil picant de bitxo i allet
  • Pollastre marinat amb oli de garrofa i espècies. Guarnició cereals ecològics saltejats amb verdures ecològiques
  • Bunyol dolços de carbassa ecològica
  • Petita demostració de cuina creativa amb oli

Tercera Part:

Degustació dels tastets elaborats en el taller amb maridatgeexplicat pels enòlegs dels cellers de Terra i Taula. Aprendrem a escollir els millors vins per cada ocasió.


comenta-ho






Relacions
Connexions