Jornades gastronòmiques de Cuina Catalana als restaurants

cuinacatalana

Els 4 cuiners dels  restaurants de Terra i Taula (Restaurant El Bosc de Banyeres del Penedès, Restaurant Lo Mam de Segur de Calafell, Restaurant Ull de llebre de la Bisbal i Restaurant Vell Papiol de Calafell), han elaborat una carta o menú gastronòmic en què els protagonistes seran els plats de cuina catalana elaborats amb els productes dels productors de la nostra comarca e integrants de Terra i Taula.Els plats estan inclosos al Corpus de la Cuina Catalana de la FICCG.

corpus-llibre-cuina

L’Objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer a través dels establiments la varietat i qualitat de la nostra cuina catalana amb els millors productes de la comarca.

A continuació trobareu les propostes dels cuiners en els seus restaurants:

David Vernet, Restaurant Vell Papiol (Calafell)

Jornades gastronòmiques Cuina Catalana Vell Papiol

Jordi Martínez, Restaurant el Bosc  (Banyeres del Penedès)

Jornades gastronòmiques Cuina Catalana- Restaurant El bosc

Josep Pascual, Restaurant Ull de Llebre (La Bisbal del Penedès)

Jornades gastronòmiques de Cuina CatalanaRestaurant  Ull de llebre

Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam- Pensió Lleida (Segur de Calafell)

Jornades Gastronòmiques Cuina Catalana – Restaurant Tradició Pensió Lleida

logo cuina_catalana


comenta-ho






Relacions
Connexions