Jornada de l’Oli Novell: Visita a les finques

 

Jordi Pascual, productor de l’oli Torclum, ensenyarà tot el procés d’elaboració de l’oli, des de les oliveres fins al molí.
I  desprès farem una visita al celler Jané Ventura per conèixer un dels cellers emblemàtics del Baix Penedès de mans de l’enòleg Xavier Vidal.

 

Dia: 15 de desembre

Hora: 10:30h

Durada: 3h

Preu:  10 euros. Al final de la visita cada persona rebrà un petit obsequi

Data límit reserva: Activitat només amb prèvia reserva fins divendres 14 de desembre

Informació i reserves:

Al nostre correu: info@terraitaula.cat

O per telèfon als mateixos restaurants:  Vell Papiol 977.69.13.49 – Ull de llebre 977.68.88.88 – El Bosc 977.67.18.71 – Lo Mam 977.16.21.77

Punt de trobada: C/ dels Safaretjos  43717 La Bisbal del Penedès

Mapa punt de trobada

Telèfon de contacte del productor (Torclum): 615 602 582

 A continuació us expliquem el format de la visita:

Primera part:

Visita a les finques on s’explicarà els diferents cultius de l’olivera i tots els seus passos de mans de Jordi Pascual.

Segona part:

Anirem a visitar el molí d’oli  per explicar tot el seu procediment des de què arriben les olives fins que en surt l’oli, i la importància d’aquestes hores per tal d’extreure un oli de primera qualitat.

Tercera part:

Per acabar ens traslladarem a Mas Vilella on farem una visita a uns dels cellers més antics del Penedès.

A continuació es farà un tast d’olis a càrrec del mateix productor d’oli Jordi Pascual per conèixer una mica més el món de l’oli i la tècnica de tast per introduir-se i identificar les aromes i gustos de diverses varietats d’olis.

Finalment es farà un maridatge que és maridarà amb el cava Do Gran Reserva Vintage 2008 de mans de l’ enòleg Xavier Vidal.

 Amb aquesta activitat tancarem les primeres jornades gastronòmiques de Terra i Taula dedicades a l’oli novell de Torclum.


comenta-ho






Relacions
Connexions