Jordi Guillem finalista Cuiner de l’any 2014

 

20141020_142622Aquest passat dilluns 20 de novembre va tenir lloc el lliurament del millor Cuiner de l’any per votació popular pel jove cuiner Albert Ortiz. El cuiner del nostre col·lectiu Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam forma part dels finalistes d’aquest concurs que es celebra cada any per promocionar i potenciar aquells joves cuiners que treballen una cuina de qualitat basada amb el producte del territori.

Els integrants del col·lectiu i creiem que tota la comarca podem estar molt orgullosos de tenir professionals que fan d’ambaixadors del nostre territori en les seves disciplines professionals. El Baix Penedès més gastronòmic s’està fent lloc en l’actual Catalunya gastronòmica. Sempre hem reivindicat i creiem que la nostra comarca té molt per demostrar i gràcies als èxits com l’aconseguit per Jordi Guillem o per la resta dels integrants fan possible pas a pas els objectius que ens vam marcar en la fundació fa tot just dos anys.

1413803774022

Finalment, Felicitem i volem reivindicar a Jordi Guillem, cuiner de la nostra comarca com uns dels millors cuiners de Catalunya.  Li desitgem i intuïm que ben aviat li arribaran molts més èxits professionals.  I li agraïm que en les seves creacions, ponències i tallers que fa arreu de Catalunya promocioni aquest Baix Penedès en que tant creiem!

Plat ponència Jordi Guillem Forum gastronòmic

Plat ponència Jordi Guillem Forum gastronòmic

 

 


comenta-ho


Relacions
Connexions