Jordi Guillem candidat a millor cuiner de l’any 2014

Jordi Guillem

Jordi Guillem, cuiner del Restaurant Lo Mam i integrant del col·lectiu, ha estat nominat millor cuiner de l’any 2014. Aquest concurs està organitzat pel Fòrum Gastronòmic de Barcelona i la Vanguardia.  Els candidats són escollits entre joves cuiners que representen la nova cuina catalana i que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor. El premi Cuiner de l’Any pretén reconèixer i donar a conèixer els professionals de la cuina que s’esforcen a fer difusió d’aquests valors. Un jurat, format pel Consell Assessor del Fòrum amb el suport de professionals de diferents àmbits gastronòmics (mitjans de comunicació, cuiners, etc.), ha fet la selecció de 5 cuiners candidats al guardó, en els quals s’hi troba Jordi Guillem. Al següent vídeo hi trobareu la recepta amb què Jordi Guillem es vol presentar a tots els catalans.

Arribat en aquest punt, la Vanguardia ha iniciat una votació pública per escollir el millor cuiner que representi els valors anteriors. Aquestes votacions es poden fer fins al 13 d’octubre i es donarà a conèixer el guanyador el proper 20 d’octubre. Cliqueu el següent enllaç per VOTAR JORDI GUILLEM MILLOR CUINER DE L’ANY 2014.

Des de la nostra web  tots els integrants del col·lectiu volem felicitar públicament la nominació a Jordi Guillem per l’esforç, la feina i el compromís d’aquests darrers anys que finalment seran reconeguts. Creiem que és el candidat perfecte per aquesta nominació ja que representa els valors i objectius d’aquest concurs. Jordi Guillem és un cuiner compromès amb el seu territori, amb valors i que treballa amb ètica i responsabilitat cuinant i promocionat els productes del Baix Penedès. Jordi Guillem és un cuiner professional que usa tècniques innovadores i d’avantguarda per obtenir plats i elaboracions extraordinàries però també per conservar el gust original del producte de qualitat que utilitza.

Des que Terra i Taula es va fundar a finals del 2012, el nostre objectiu ha estat treballar per difondre i donar a conèixer els nostres productes agroalimentaris, vins i cuina. Ho hem fet amb els valors i la idea de compartir per CONSTRUIR UN BAIX PENEDÈS GASTRONÒMIC. Per aquesta raó ara us demanem el vostre suport per fer-vos partícips d’aquest projecte i fer valer el vostre vot a Jordi Guillem. Amb el vostre vot ens ajudareu a reconèixer la feina merescuda d’uns dels nostres integrants però també serà un vot d’orgull a la nostra cuina, als nostres productes i vins, i sobretot la nostra comarca més gastronòmica.


comenta-ho


Relacions
Connexions