Jaume Solé – Calçot del Montmell millor Cultivador Calçots de la IGP Calçot de Valls

calçotada-premi-cultivador-calçots-25-1-15

 Jaume Solé i els seus Calçots del Montmell ha esdevingut guanyadorsdel 28e Concurs de Cultivadors de Calçots dela IGP Calçots de Valls celebrat aquest diumenge 25 de gener del 2015.

El col·lectiu vol felicitar a Jaume Solé per l’esforç, la perseverància i el seu compromís al llarg d’aquests anys per cultivar i oferir un Calçot amb unes qualitats organoléptiques excel·lents a través d’un cultiu tradicional, sense pesticides i químics sempre respectant el seu entorn i el del propi producte. La voluntat i el treball dur d’aquest productor de la comarca s’ha vist premiada a la IGP Calçot de Valls, com ja ens té acostumats amb una trajectòria brillant (5 vegades Primer Premi)

El col·lectiu també vol fer palès la importància i el premi que suposa pel Baix Penedès i la reivindicació que fem de la nostra comarca com un territori divers, ric i de productes, vins i gastronomia de qualitat extraordinària.

Aquest mes de febrer com ja és habitual iniciarem la campanya per promocionar el Calçot del Montmell, ficar en valor la feina del seu productor i donar a conèixer el potencial culinari d’aquest gran i dolç ingredient!

Felicitats Jaume! AL BAIX PENEDÈS EL MILLOR CALÇOT!

premi calçot

 


comenta-ho


Relacions
Connexions