Imatges de la 2ona Edició Corecuinà amb Terra i Taula

El passat dimarts 19 de maig va tenir lloc la segona edició de Corecuinà amb Terra i Taula als Cellers Avgvstvs Forvm.

Una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra es van unir per crear el concepte  “Corecuinà”.

Aquest any l’estil de l’activitat ha estat diferent i alhora innovador. La idea d’aquest acte començava per la preparació d’una elaboració amb LA PRIMAVERA com a concepte d’inspiració.  El mestre Wataru llavors desprès de tastar el plat i escoltar les explicacions dels cuiners va començar a dibuixar un quadre in-situ en el mateix celler inspirant-se en aquestes elaboracions. A més, aquesta obra va ser plasmada en uns quadres fets amb xocolata pintats amb colorant alimentari i altres xocolates. Se’ns dubte serà una proposta única i nova que no va deixar ningú indiferent.

 

Els plats elaborats van ser:

Menestra de fruites, sopa de tomàquet, formatge Marvall i oli Torclum – Restaurant Ull de Llebre (Bisbal del Penedès),

Sopa freda d’ametllons, sardina, flors i fonoll marí – Lo Mam (Segur de Calafell),

Peix espasa de Vilanova fumat, nespres, gengibre, cilantre i flors de primavera – Restaurant Vell Papiol (Calafell)

Les degustacions van ser maridades amb Vins les noves microvinificacions dels Celler Avgvstvs.

Us recordem que també podeu veure les imatges de la primera edició .

A continuació trobareu  algunes de les imatges de la segona edició. En els propers dies publicarem reportatge fotogràfic.

wataru 3 wataru 4

 

wataru 5 (1)

 

wataru 5 (3) wataru 1 wataru 2wataru 5 (2)Durant l’acte també va donar lloc una situació divertida en què el Mestre Wataru va proposar cantar la Canço Corecuinà com si fossim una coral.

Relacions
Connexions