El taller al Bus Alícia de Coma-ruga

9306714911_a57c07d0e1

Desprès dels tallers duts a terme al Bus de la Fundació Alícia al Vendrell (podeu veure les imatges i llegir l’article), la segona parada a la nostra comarca va ser a Comaruga.

Va tenir lloc el taller l’Oli d’Oliva Verge Extra, verdures ecològiques i vins de varietats autòctones”

Aquest taller va ar a càrrec de Jordi Pascual de Torclum, Jaume Solé de Calçot del Montmell, Daniel Mercader de Camp de la Sort, Antonella Gerosa del celler Partida Creus.

Aquesta activitat va constar d’un tast tast d’oli d’oliva verge extra, tast de tomàquets ecològics, presentació de conserves de calçot del Montmell i tast del Sumoll del celler Partida Creus. Tots aquests tastos van ser acompanyats d’una xerrada sobre els productes tractats i alhora un diàleg gastronòmic amb els assistents. També hi va haver sorpresa gastronòmica amb la “gominola d’oli d’oliva verge extra” de Jordi Guillem de restaurant LoMam.

Us deixem unes imatges sobre aquest però com d’habitual podeu gaudir de l’àlbum complet de fotografies al nostre compte de flickr.

9306715209_03cd358534

9306714699_604a4c4ecb

 

9306714421_e5d80789c3(1)

9306712695_0be964a99c


comenta-ho






Relacions
Connexions