Josep Pascual Mateu

La meva afició per la cuina va començar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, que és on em van ensenyar l’ofici. En total vaig estudiar-hi cinc anys: quatre de cuina i un any de pastisseria, més 400 hores de pràctiques fetes a la pastisseria Vilamajó de Cunit. Mentre estudiava ja treballava els caps de setmana en un restaurant familiar: la Font de la Parellada, a Albinyana.

Quan vaig acabar d’estudiar vaig entrar a treballar a Can Kildo, a Llorenç del Penedès, on vaig aprendre a portar una cuina on sobretot es treballava el menú diari. Allí vaig aprendre a fer les compres. Al cap d’un any vaig anar a treballar al Peixerot de Vilanova i la Geltrú, un restaurant que em va ensenyar tots els secrets de la cuina marinera. L’any següent vaig treballar a l’hotel Ra, a Sant Salvador, on vaig poder veure l’organització necessària en una cuina de 20 cuiners. Un any més tard vaig canviar de restaurant i vaig anar a treballar al restaurant El Bosc, a Banyeres. Un any abans d’obrir el meu restaurant vaig treballar a Cal Blay, a Sant Sadurní, on vaig aprendre com organitzar banquets i també noves tècniques de cocció.

Fa dos anys vaig obrir el restaurant Ull de llebre, a la Bisbal del Penedès, on cada dia intento aprofitar el millor de cada un dels llocs on he estat.

Restaurant Ull de llebre

La cuina de l’Ull de llebre recull l’essència de la nostra terra i d’aquesta varietat de raïm cultivada al Penedès des de fa molt anys.

A partir del coneixement dels productes de la terra, sempre de primera qualitat, i de l’aplicació de les noves tècniques culinàries, us presentem una carta pensada per fer-vos viure una experiència gastronòmica ben agradable.

Esperem que pugueu trobar a cada glop i a cada mos tota la saviesa de diverses generacions i la nostra passió per la feina ben feta.

Restaurant Ull de llebre

La Bisbal del Penedès
Connexions
Fotografies