Jordi Guillem

Nascut el 28/02/1977 a Calafell, però amb arrels Lleidatanes. Estudis primaris realitzats a Almatret (Lleida). S’inicia als 14 anys en el món de la cuina realitzant els estudis d’FPI a l’Escola d’Hoteleria de Lleida, i d’FPII a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils. Finalitza  els estudis als 19 anys. Posteriorment comença a compaginar el negoci familiar dels seus pares a la Pensió Lleida, on es dediquen a l’hoteleria en temporada d’estiu. Un cop  tancada la pensió durant la temporada d’hivern, es dedica a fer estades, treballar i descobrir altres cuines i ciutats com París, Londres, Suïssa, Itàlia,Chicago,San Francisco i en alguns restaurants altament reconeguts, com el Guggenheim de Bilbao;Moulin de la Galette (fr),Chez doubourg(fr), Ca l’Anna; Avi-Pau; Sa punta; Casa Irene, Mas Passamaner, Grace(EUA), Elizabeth(EUA)… i també ha treballat en Restaurants temàtics de cuina japonesa, hindú i mexicana.

El 2005 decideix obrir tot l’any i des d’aleshores col·labora també en un espai culinari radiofònic a RTV El Vendrell, ha estat professor culinari a la U-B i Unitat Bullipèdia de el Bulli de Ferran Adrià ,Finalista a cuiner de l´any 2014, ha participat en el llibre de la cuina i la pastisseria de la garrofa,prestigiosa revista Saber y Sabor,llibre no hi ha mala herba, llibre la clementina d´Alcanar i col·laborador de la Fundació Alicia,en aquest 2015-16 assesor gastronòmic de l´equip espanyol de Gelaters al campionat del mòn a Italia.

Pensió Lleida. Restaurant Lo Mam

Petit Hotel de caire familiar obert a principis dels anys 70 al centre de Segur de Calafell amb constants renovacions de les nostres instal·lacions, amb habitacions confortables amb bany, TV, connexió wifi i calefacció. També disposa de terrassa, sala TV, aparcament privat i piscina a l’aire lliure. Tot això fa que tinguem clients que ens són fidels des de més de 30 anys.

Disposa de 2 Restaurants: un de cuina tradicional i Catalana, el Restaurant Tradició, on s’elaboren plats de temporada i de mercat. I el 2005 una nova aposta culinària ens porta a obrir un petit espai dins de l’Hotel: encetem Lo Mam, un Restaurant Gastronòmic de cuina actual artesana, creativa, d’arrels tradicionals però posada al dia amb productes de qualitat i de la terra que ens envolta.

Connexions
Fotografies