Comencen les primeres jornades de l’oli novell Torclum als restaurants. Els cuiners de Terra i Taula us han preparat diversos plats i elaboracions en què l’oli novell produït per Jordi Pascual en serà el protagonista.
Durant 3 setmanes podreu gaudir d’aquest producte excepcional en què ara s’expressa amb la seva major força ja que que aquest és novell i a més no està filtrat.
Els cuiners de Terra i Taula ens fa molta il•lusió poder treballar amb aquest producte d’alta qualitat conjuntament amb el productor. Creiem que aquesta unió productor-cuiner permetrà transmetre l’essència del producte donant-li un valor afegit a través de l’experiència del cuiner professional. A més, en els plats també trobareu una bona representació d’ingredients de la resta d’integrants del nostre col·lectiu.
Us convidem durant aquestes setmanes a gaudir d’aquesta experiència i alhora que participeu en les activitats paral•leles que s’han organitzat. Per més informació podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu i als restaurants participants.
I la setmana que ve visiteu-nos al web ja que publicarem la primera recepta en què l’oli novell en serà també el protagonista.
Les nostres propostes que trobareu a la carta i menú dels nostres restaurants:
Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam- Pensió Lleida (Segur de Calafell)
Jornades gastronòmiques oli novell Torclum- Restaurant Lo Mam
Jordi Martínez, Restaurant el Bosc (Banyeres del Penedès)
Jornades gastronòmiques oli novell Torclum – Restaurant el Bosc
Josep Pascual, Restaurant Ull de Llebre (La Bisbal del Penedès)
Jornades gastronòmiques oli novell – Restaurant Ull de Llebre
David Vernet, Restaurant Vell Papiol (Calafell)
Jornades gastronòmiques oli novell – Restaurant Vell Papiol