Coca d’estiu de l’Obrador finalista al Concurs Millor Coca de Catalunya. Vota-la!

obrador

Les coques poden ser de diferents gustos, formes, i incloure una pila d’ingredients, però totes tenen, com les pizzes, un denominador comú: la massa. A més, també compten amb un tret distintiu, un toc final que les fa úniques. El concurs de l’ ARA i Catalunya Ràdio sobre ‘Les nostres millors coques’ es troba en el mateix moment. Acaba de sortir del forn i li falta el toc final: trobar la coca guanyadora. És per això que a partir d’aquest dilluns 9 de maig obrim un  interactiu on tothom pot votar una de les 100 coques finalistes.

Es tracta d’un interactiu en format de galeria d’imatges dividit en coques dolces i coques salades. Cada coca és presentada amb una fotografia, el nom del forn i del poble i una breu descripció de cadascuna. L’eina permet documentar l’àmplia varietat de coques que elaboren artesanalment els forns –en molts casos, amb receptes centenàries– de tot el territori català.

El termini per a la votació popular acaba el 9 de juny, dia en què tindrà lloc un programa especial de ‘ La Tribu de Catalunya Ràdio  on coneixerem la millor coca de pastisseria de Catalunya. S’entregaran quatre premis:  els de la votació popular a millor coca dolça i millor coca salada, i els dos que atorgarà el jurat, format per un grup d’experts i encapçalat pel cuiner Nandu Jubany.

L’Oriol Rossell participar amb la seva Coca d’estiu, Coca de tomàquet cor de bou, carbassó, bacallà fumat i oli d’all i julivert Us animem a votar-la i tenir així la millor Coca Salada de Catalaunya al Baix PEnedès. En el següent enllaç podeu votar. I evidenment a consumir-les tot l’any, ja que la cuina catalana es mereix ficar la Coca al lloc on es mereix.

coca-obrador-2-485x323

espectacular!!!


comenta-ho


Relacions
Connexions