Celebració del Segon Aniversari de Terra i Taula

Foto grup integrants Terra i Taula

Foto Presentació Terra i Taula – Xavier Mestres – Padrí 2013

El mes de novembre és una data important pel nostre col·lectiu ja que celebrem el segon aniversari. Durant aquest segon  any hem intentat intensificar i reforçar i ficar en pràctica tots aquells valors i objectius que vam exposar durant la nostra presentació ara ja fa dos anys al Mas de les Gralles de la Bisbal del Penedès.

Així doncs durant aquest temps els tres sectors professionals que conformen el grup (productors, enòlegs/viticultors i cuiners) s’han unit ficant a la disposició els seus coneixements, experiències i eines per dur a terme diverses, activitats i col·laboracions per dignificar el territori i la seva gastronomia. A més, aquest any hem incorporat dos nous integrants que segueixen aportant i compartint experiències, valors i qualitat.

Aniversari

Foto celebració del Primer aniversari – Padrí Toni Massanés

Passat aquest  dos any volem seguir celebrant tota la feina feta conjuntament amb els nostres seguidors habituals per agrair-los la seva confiança i participació però també donar l’oportunitat els que encara no ens coneixen de gaudir del que es produeix i cuina al Baix Penedès.

Per aquest motiu hem preparat una festa per celebrar-ho, en el qual volem fer repàs de la feina feta fins ara per marcar-nos nous objectius, agrair  del Sr. Toni Massanès (director de la Fundació Alícia) l’apadrinament d’ aquest any i presentar el nou padrí d’aquesta nova temporada amb noves idees i projectes, el cuiner i gastrònom Sr.Pep Palau.

Pep Palau - Nou padrí 2015

Pep Palau – Nou padrí 2015

Tanmateix acabarem la celebració amb el que millor sabem fer,  una experiència gastronòmica basada amb el producte, el maridatge i la cuina. El nostre equip de cuiners està preparant 10 degustacions amb els productes dels nostres productors i seran maridats amb els vins proposats pel nostre equip d’enòlegs.

Aquestes degustacions seran acompanyades amb música en viu per viure el maridatge música perfecte per l’ocasió de mans de l’Associació de Músics del Baix Penedès.

logo musics

2on ANIVERSARI DE TERRA I TAULA, Unió de productors i cuiners del Baix Penedès

Data: 24 de novembre

Hora inici: 19:30h

Lloc: Sala Entre Vinyes del Celler Avgvstvs Forvm – Sant Vicenç de Calders – El Vendrell

Informació : info@terraitaula.cat o al mateix Celler Avgvstvs Forvm

Preu: 25 € per persona  / Places limitades

Venta directa de tiquets:  Als restaurants col·laboradors o al mateix celler ( A partir de dimarts) – Si veniu de fora de la comarca i no us podeu desplaçar a comprar el tiquet fiqueu-vos en contacte a info@terraitaula.cat

DEGUSTACIONS AMB MARIDATGE:

 

PLATS DEGUSTACIÓ 2ON ANIVERSARI

1.Crema de coliflor ecològic Camp de la Sort i beixamel de Formatge de cabra Marvall (El Bosc)  Look 2013. AVGVSTVS

2.Plat de verema: sardina, raïm, oli d’oliva Torclum i pa torrat ((Lo Mam) Sicus Xarel·lo  2013 – SICUS

3.Flam de bacallà, romesco i escarola (El Bosc)  Finca els Camps Macabeu  2011 . JANE VENTURA

4.Escabetx de verat i verdures Camp de la Sort amb vinagre Cabernet de Forvm i oli d’oliva verge extra Torclum (Ull de Llebre)  Cru marí 2009 – SICUS

5.Bull de toyina amb cigrons del Vendrell (Vell Papiol)  Blanc de Sumoll 2012 . PARTIDA CREUS

6.Mar i muntanya de calamarsons, pilota i verdures Camp de la Sort  (Lo Mam)  Negre Selecció 2012. JANE VENTURA

7.Trinxat d’espigalls del Camp de la Sort, botifarra i cansalada de porc (Vell Papiol) – Cabernet Franc. Augustus

8.Mini Caneló d’ànec mut (El Bosc)  Gotto 2009. Partida Creus

9. Postre amb Melmelades de Cal Lluc com ingredient principal (Obrador)

10. Torclum Experiences: Trufa “Pa amb oli i xocolata” (Vell Papiol) /Polvoró d’oli d’oliva  (Lo Mam) /Macaró d’oli d’oliva Torclum (obrador)

11. Sortit de pans de l’Obrador

fotos terra i taula 2012 202visita avgvstvs 2

BAIX PENEDES DOLÇ 3


comenta-ho






Relacions
Connexions