Campanya #tastobaixpenedès

tasto baix pendesdes 4

En aquests dos anys de vida el col·lectiu tenia diversos objectius entre els quals ensenyar i donar visibilitat al producte, vi i gastronomia de la nostra comarca.

Desprès de fer la presentació oficial d’aquesta Campanya el passat 24 de novembre durant el segon aniversari i Desprès de dos anys i concretament amb l’article número 100 de la nostra web iniciem una campanya en que us volem fer partícips d’aquest objectiu ensenyant amb orgull productes, vins, plats i sobretot molts hàbits relacionats amb el consum de proximitat. Fem una crida a tothom de la comarca i d’arreu del territori català que es faci fotografies relacionades amb els aspectes anteriors. Participar té premi ja que entrareu en el sorteig de lots de Terra i Taula que es detallen en aquest article.

IMG_20141128_183519

Com a caire d’exemple:

— Gaudint d’un dels nostres vins de Jané Ventura, Avgvstvs, Sicus o Partida Creus.

–Gaudint d’un esmorçar amb unes melmelades de Cal Lluc, preparant una taula de formatges del Marvall, gaudint d’una torrada amb oli verge extra Torclum, cuinant verdures de Camp de la Sort.

— Gaudint  de plats dels cuiners als restaurants Lo Mam, Ull de Llebre, el Bosc i Vell Papiol o gaudint dels dolços i Torrons de l’Obrador.

— Fotos amb els integrants o alguns dels actes en que us heu fet partícips.

— Tots aquells hàbits relacionats amb el consum de proximitat i en que aparegui algun producte o elaboració dels integrants del col·lectiu.

Exemples primeres fotografies campanya:

IMG_20141203_011055 tasto baix penedès 2 tasto baix penedes 3

 

Sorteig:

Hi haurà 2 sortejos: el 16 de desembre del 2014 i el segon el 7 de gener del 2015.

Premis:

En següent enllaç trobareu la taula dels premis, el calendari del sorteig,  les condicions de recollida i terminis per gaudir dels premis: Document premis i condicions dels premis

Condicions i funcionament:

— Publicar les fotografies a les xarxes socials amb la temàtica exposada anteriorment mencionant a Terra i Taula i amb hashtag #tastobaixpenedès / #tastobaixpenedes

— Totes les fotografies en que la Junta de Terra i Taula no detecti la temàtica exposada en aquest article no seran admeses al sorteig.

— Totes les fotografies que compleixin els requisits i temàtiques s’arxivaran i el seu usuari formarà part d’una base de dades (no serà publicada) per d’entrar a formar part del sorteig.

— Poden participar a la Campanya totes les persones major d’edat. Els participants podran participar amb tantes fotografies com desitgin.

— Cada xarxa equival a una participació, així doncs, si compartiu a varies xarxes socials (twitter, instagram, facebook) tindreu més possibilitats de guanyar el premi. Un usuari només podrà guanyar un premi, enacara que hagi publicat a les tres xarxes i tingui 2 participacions més.

— Tots els participants es fan responsables de les imatges publicades. Un cop publicades les fotografies, els participants cedeixen tots els drets de la fotografia a Terra i Taula.

— Els guanyador es publicaran a la nostra web i xarxes socials. Alhora es ficarà en contacte amb ells a través del nom d’usuari en què ha participat a la campanya.

— Els guanyadors seran escollits mitjançant un programa automàtic de sorteig.

IMG_20141203_011041

 

 


comenta-ho


Relacions
Connexions