Calçots a l’estiu?

Melmelades Cal Lluc Tast calçots Partida Creus (22)

La Roser i el Pau de Melmelades de Cal Lluc ens fan gaudir de les melmelades com acompanyament de plats principals. Aquest és el cas del Calçot, que en aquesta època de l’any es comença a planta la ceba per tal que al gener puguem gaudir del Calçot. Però per fer l’espera més fàcil us proposem gaudir de la melmelada de Calçot. Al  blog de Melmelades Cal Lluc ens expliquen les bondats d’aquest producte:

“Doncs sí, calçots a l’estiu. Sona estrany però a Cal Lluc ho hem aconseguit. Discretament i amb l’ajuda dels grans cuiners de Terra i Taula –En Jordi Guillem, David Vernet i Josep Pascual amb la estimable creativitat de l’Oriol Rossell–  la Roser ha perfeccionat una melmelada per combinar amb carns i botifarres a la brasa, llom a la sal i tot un seguit de varietats carnívores que al jardí, al camp, al pati o la terrassa de casa, amb els amics, un cap de setmana relaxant, al costat de la piscina, et soluciona un dinar per a molts i al mateix temps s’ho passen divertits.

Quin és el secret que porta la melmelada de calçots que, a Socium.cat  està tenint tanta demanda? El secret està en que la melmelada ha estat elaborada amb calçot amb oli fumat banyat amb brases ardents d’una calçotada real. L’olor dels calçots a la braça, el fum del foc de l’hivern elevant-se per entre el ceps despullats de les vinyes de l’Alt camp, del Penedès. Els amics bevent vi i xerrant, mentre traginen les vergues i els rabassons per alimentar el foc. Preparar les enormes graelles o enfilant-los amb filferros, on s’estenen els calçots. Tot això i més està contingut en un petit pot de melmelada de calçot de Cal Lluc. Aquest sabor tant profundament arrelat a la terra, al foc, a l’aire lliure i a l’amistat, torna per quedar-se entre nosaltres durant tot l’estiu. Un bon argument per variar l’anunci estrellat de cada estiu, no creieu?


comenta-ho


Relacions
Connexions