Durant la primera campanya “Tasta el Baix Penedès amb Calçot del Montmell” els cuiners del col·lectiu han presentat unes degustacions innovadores amb calçot. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar aquest producte i el seu productor des de la vessant més gastronòmica, en què gràcies a la figura del cuiner professional hem pogut veure i degustar d’una manera diferent un dels productes característics del Baix Penedès. Aquestes degustacions han estat maridades amb els vins qualitat que elaboren els nostres cellers i els enòlegs que conformen el col·lectiu.
Creiem que una de les millors maneres de promocionar un territori i ficar-lo al mapa com un bon referent és a través del seu patrimoni alimentari, vinícola, culinari i per tant a través dels seu potencial gastronòmic.
La campanya Tasta el Baix Penedès amb Calçot del Montmell no acaba amb aquestes degustacions ja que un dels nostres objectius és fer pedagogia, donant a conèixer les particularitats de l’elaboració dels productes i vins elaborats pels nostres productors i enòlegs.
Per aquesta raó hem preparat la següent activitat per potenciar aquest aspecte:
Calçot i Vi del Baix Penedès
Calçot del Montmell i Celler Partida Creus
Aquesta activitat inclou:
– Visita guiada per Massimo Marchiori a les vinyes i celler Partida Creus (Massís de Bonastre)
-Xerrada el Calçot i el seu cultiu amb Jaume Solé productor de Calçot del Montmell
– Calçotada completa al celler Partida Creus amb Calçot del Montmell i vins del celler.
Aquesta jornada enoturística tindrà lloc dissabte 1 de març a partir de les 11:00h al Celler Partida Creus. Activitat amb reserva prèvia al mateix celler. Les places són limitades.
Preu: 39 €
Celler Partida Creus
Pol.3 Parc, 95 – 43884 Bonastre Latitud: 41º13´30.77” N – Longitud 1º26´29.9”E Reserves al 629 308 964 o info@partidacreus.com