Jornada gastronòmica: El Calçot i el Vi del Baix Penedès

calçot-del-montmell

Durant la primera campanya “Tasta el Baix Penedès amb Calçot del Montmell”  els cuiners del col·lectiu han presentat unes degustacions innovadores amb calçot. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar aquest producte i el seu productor des de la vessant més gastronòmica, en què gràcies a la figura del cuiner professional hem pogut veure i degustar d’una manera diferent un dels productes característics del Baix Penedès. Aquestes degustacions han estat maridades amb els vins qualitat que elaboren els nostres cellers i els enòlegs que conformen el col·lectiu.

Creiem que una de les millors maneres de promocionar un territori i ficar-lo al mapa com un bon referent  és a través del seu patrimoni alimentari, vinícola, culinari i per tant a través dels seu potencial gastronòmic.

La campanya Tasta el Baix Penedès amb Calçot del Montmell no acaba amb aquestes degustacions ja que un dels nostres objectius és fer pedagogia, donant a conèixer les particularitats de l’elaboració dels productes i vins elaborats pels nostres productors i enòlegs.
Per aquesta raó hem preparat la següent activitat per potenciar aquest aspecte:

jaume-solé1-445x333

Calçot i Vi del Baix Penedès
Calçot del Montmell i Celler Partida Creus  

Aquesta activitat inclou:
– Visita guiada per Massimo Marchiori a les vinyes i celler Partida Creus (Massís de Bonastre)

-Xerrada el Calçot i el seu cultiu amb Jaume Solé productor de Calçot del Montmell

– Calçotada completa al celler Partida Creus amb Calçot del Montmell i vins del celler.

antonella-massimo

Aquesta jornada enoturística tindrà lloc dissabte 1 de març a partir de les 11:00h al Celler Partida Creus. Activitat amb reserva prèvia al mateix celler. Les places són limitades.
Preu: 39  €  

Celler Partida Creus
Pol.3 Parc, 95 – 43884 Bonastre  Latitud: 41º13´30.77” N – Longitud 1º26´29.9”E Reserves al  629 308 964 o info@partidacreus.com

calçotades partida creus


comenta-ho






Relacions
Connexions