Activitat gastronòmica Terra i Taula al Mercat Medieval

BAIX PENEDES DOLÇ 6 En motiu del Mercat Medieval de Calafell el col·lectiu us proposa una activitat enogastronòmica en que producte, cuina, i vins seran els protagonistes. Us proposem gaudir de 4 degustacions elaborades per dos dels nostres cuiners calafellencs Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam i David Vernet del Restaurant Vell Papiol i maridades amb vins dels 4 cellers del col·lectiu. L’activitat estarà dirigida pels mateixos protagonistes i pretén fer gaudir de la cuina, els productes i el seu maridatge en què la qualitat i la originalitat siguin el vèrtex de l’acte. Aquesta activitat tindrà lloc dijous 4 de setembre a les 19h al local del C/Major, 3 de Calafell Poble. El preu de l’activitat és de 20 € amb places limitades i només amb reserva prèvia a info@terraitaula.cat o al telèfon 620.148.362

Degustacions gastronòmiques:

– Gaspatxo de tomàquets ecològics Camp de la sort, pomada d´Oli Torclum,perles de vinagre Forvm,musclos i escopinyes
– Esmorzar de Verema: Sardina de la costa marinada amb Oli Torclum sobre airbaguette de calçot del Montmell i granitzat de raïm
– Molls de roca de Vilanova, vinagreta lleugera  de cítrics amb Forvm, taronja amarga Cal Lluc i fonoll marí confitat
– Caneló calent farcit d’ànec i el seu fetge gras amb beixamel  de  Trufa d’Estiu i encenalls de formatge de Garrofa de la Formatgeria Marvall

Maridatge de Vins:

-Xarel·lo Vermell 2012 del Celler Sicus
-Look 2012 del Celler Avgvstvs
-Misticanza 2011 del Celler Partida Creus
-Reserva de la Música Rosé 2011

visita avgvstvs 2

[…] Dijous 4 de setembre – Presentació degustació i maridatges del Territori […]


comenta-ho






Relacions
Connexions