Acte El Baix Penedès més dolç

Terra i Taula hem organitzat una nova activitat per aquest mes de juny per tal de presentar els dos nous integrants i alhora donar a conèixer una altre vegada el Baix Penedès més gastronòmic, aquest cop d’una altra manera.

1.     La presentació pública de dos nous integrants del col·lectiu:

Roseu Deulofeu: Melmelades Cal Lluc de Bellvei

Roser Terra i taula

Oriol Rosell: L’obrador Pastissers del Vendrell

Oriol Rossell

Pel nostre col·lectiu és molt important la incorporació de dos nous integrants per seguir treballant per la promoció de la gastronomia de la nostra comarca i donar a conèixer la qualitat i la diversitat de productes i professionals que conformen el Baix Penedès.

Amb aquestes dues noves incorporacions demostrem una altre vegada que podem reivindicar el Baix Penedès de diverses maneres, en aquest cas amb productes i gastronomia de caràcter dolç. Tanmateix aquest dos nous integrants aportaran els seus coneixements i idees per seguir treballant per la innovació, qualitat i reivindicació a través dels tres sectors professionals que conformen el col·lectiu: Productors / Cuiners / Viticultors – Enòlegs.

 

2.     Taller i tast gastronòmic: El Baix Penedès més dolç

Aprofitant la nova incorporació dels nous integrants volem donar èmfasi i treballar per promocionar la vessant més dolça dels productes i gastronomia Baix Penedesenca. Per aquesta raó hem preparat un taller i un acte de divulgació i tast obert a tothom perquè re-descobreixi aquesta comarca que permet gaudir-la de moltes maneres tal com intentem demostrar des del nostre col·lectiu.

Quest acte tindrà lloc dilluns 9 de juny a les 19h al celler Jané Ventura – Mas Vilella (La Bisbal del Penedès).

Aquest acte estarà configurat de la següent manera:

Primera Part
Introducció a càrrec dels representants del col·lectiu Terra i Taula i presentació pública dels nous integrants del col·lectiu. Tot seguit, presentació personal , del seu producte i l’aportació professional que faran al grup.

Segona Part 2:
Inici del taller dolç a càrrec  dels 5 cuiners: 

Jordi Guillem / Restaurant Lleida Mam – Segur de Calafell
Josep Pascual
/ Restaurant Ull de Llebre – La Bisbal del Penedès
David Vernet
/ Restaurant Vell Papiol – Calafell
Josep Martínez
/ Restaurant El Bosc – Banyeres del Penedès
Oriol Rossell
/Pastisseria l’Obrador – el Vendrell

 Els quals elaboran 6 degustacions dolces en què l’ingredient protagonista serà els productes dels nostres productors:

Jordi Pascual / Oli d’oliva Verge Extra Torclum – La Bisbal del Penedès
Enric Roca
/ Vinagres Forvm – El Vendrell
Daniel Mercader / Horta Ecològica Camp de la Sort – Bonastre
Joan Martí  / Formatge Marval del Penedès – El Vendrell
Jaume Solé / Calçot del Montmell – La Joncosa del Montmell
Roseu Deulofeu / Melmelades Cal Lluc – Bellvei

 

 Al mateix temps, es durà un tast dirigit pels enòlegs del col·lectiu de vins dolços que s’elaboren en els seus respectius cellers:

Eduard Pié / Celler Sicus – Bonastre

Meliterrani 2011 – Xarel·lo

Massimo Marchiori / Celler Partida Creus – Bonastre

Dolç Natural 2012 Merlot

Xavier Vidal / Celler Jané Ventura

Vi de Palla 2013 de Malvasia de Sitges

Finalment, hi haurà un torn de preguntes per tal que els assistents de l’acte puguin aclarir o debatre alguns dels aspectes tractats durant el taller.

L’objectiu d’aquest acte és una vegada més donar a conèixer el potencial i el recorregut que té la nostra comarca als ciutadans de la nostra comarca però també als seguidors que tenim en altres  indrets de Catalunya que ens segueixen i gaudeixen del nostre producte i gastronomia.

 

Informació General, reserves i preu:

 Data: Dilluns 9 de juny 2014 a les 19:00h
Lloc: Celler Jané Ventura de Mas Vilella.  – Camí Ral, s/n – La Bisbal del Penedès. Mapa Situació. 
Preu: 15 € per persona
Reserves: info@terraitaula.cat / telèfon 977 66 01 18 – 674 215 440

entrada-masia-mas-vilella


comenta-ho






Relacions
Connexions